De familie Meyboom

Op deze site kun je een aantal gegevens vinden van de familie Meyboom. De periode waarover je de meeste gegevens kunt vinden loopt van Wouterus Albertus Meyboom, Notaris te Oldemarkt tot ongeveer heden. Als “Kernfamilie” is de familie Meyboom uit Diever gekozen. Dat is Jan Cornelis Meyboom, geboren 9 april 1910. Hij was Burgemeester van Diever, getrouwd met Nel Veltman geb 4 mei 1908 en had vijf kinderen. Kijk maar eens naar de stamboom (Link. Kees en Nel hadden vijf kinderen. Deze site is eigenlijk bedoeld voor deze vijf kinderen en hun nazaten. Deze site is gemaakt door Jacobus Albertus Meyboom te Diever geb. 2 okt 1946 als vierde kind van Nel en Kees. Hij is ook de IK figuur die soms aan het woord is.

Familiefoto 1978 in Borkel en Schaft

Wat mag je van deze site verwachten.

Op deze site vind je een groot aantal oude foto’s en documenten, die beschikbaar waren in bijvoorbeeld oude fotoboeken, maar ook als documenten in oude mappen of als glasnegatieven.

Er is geen enkele poging gedaan de informatie op wat voor manier anders te ordenen dan de manier waarop de informatie beschikbaar is. Waar vooral veel werk inzat is het inscannen van de documenten en foto’s en daar is het bij gebleven. De site is dan ook bedoeld om in te grasduinen. Gewoon rondkijken en zien wat je boeit.….